[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
نمایه::
اخبار::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: هیات تحریریه به ترتیب حروف الفبا ::

هیات تحریریه به ترتیب حروف الفبا:

۱- دکتر محسن امین سبحانی (متخصص اندودونتیکس، دانشیار دانشکده دندان‌­پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۲- دکتر محسن احمدی طهور سلطانی (دکترای روان­‌شناسی، دانشیار گروه روان­‌شناسی بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...عج)
۳- دکتر محمد براتی (دکترای تخصصی انگل‌­شناسی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۴- دکتر ارسیا تقوا (متخصص روان­‌پزشکی، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۵- دکتر محمد حاتمی (دکترای تخصصی روان‌شناسی، دانشیار گروه روان‌شناسی بالینی دانشگاه خوارزمی)
۶- دکتر رامین حمیدی فراهانی (متخصص بیماری­‌های عفونی، استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۷- دکتر علیرضا خوشدل (متخصص اپیدمیولوژی و استاد دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۸- دکتر آرمین زارعیان (دکترای پرستاری، دانشیار دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۹- دکتر سعید سلیمان میگونی (متخصص بیماری­‌های عفونی، استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۱۰- دکتر مصطفی شاهرضایی (متخصص ارتوپدی، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۱۱- دکتر حبیب صدر (متخصص روان­‌پزشکی، جانشین اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۱۲- عباس عبادی (دکترای مدیریت پرستاری، استاد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...عج)
۱۳- دکتر زهرا فارسی (دکترای پرستاری، دانشیار دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۱۴- دکتر بهزاد موذنی (متخصص جراحی و رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۱۵- دکتر مسعود معماریان (متخصص داخلی و معاون درمان اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
۱۶- دکتر مژگان محمدی‌مهر (دکترای برنامه‌ریزی درسی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران)

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان

::
دفعات مشاهده: 8584 بار   |   دفعات چاپ: 954 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 31 بار   |   0 نظر
پرستار و پزشک در رزم Nurse and Physician Within War
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4240