[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
نمایه::
اخبار::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جلد 0 - ::
جلد 0 - صفحات 10-8 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی مقادیر فاکتور های شیمیایی و فیزیکی چای های ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی اداره بهداشت ودرمان نزاجا درسال 1390
مرتضی اکبری، کیوان کوهیان، امید قاسمی، علیرضا دولتیاری، مجید اردستانی
اداره بهداشت نزاجا
چکیده:   (6010 مشاهده)
مقدمه: چای به عنوان پر مصرف ترین نوشیدنی پس ازآب در جهان به شمار می آید. طی سالیان اخیر مشخص شده است که چای به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده عمل می کند و می تواند با آثار زیانبار رادیکال های آزاد اکسیژن مقابله کند در پژوهش های اخیر نشان داده شده است که چای می تواند ایمنی بدن را درمقابل ویروس ها وانواع مختلف سرطان افزایش دهد. چای دارای انواع پلی فنل است پلی فنل ها ترکیبات آنتی اکسیدان هستند که سلول های انسانی را از صدمه محافظت می نمایند. مواد وروش کار: در یک مطالعه توصیفی – تحلیلی فاکتور های شیمیایی 109 نمونه چای ارسالی از واریته های مختلف شاملCTC (Crash treat corel)، سیلان، ایرانی وکلکته شامل رطوبت ،عصاره آبی ،فیبر،کافئین،خاکستر محلول ونا محلول در اسید،وخاکستر کل اندازه گیری شد. اطلاعات بدست آمده توسط نرم افزار SPSS19 وروش آماری آنالیز واریانس یک طرفه مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند. بحث ونتیجه گیری: میانگین فیبر در چای ایرانی بیشتر از نمونه های خارجی و میانگین کافئین آن کمتر بوده است و این امر به خاطر تفاوت اقلیمی، نوع خاک وساختار گیاه می باشد. بین سایر متغیرهای فیزیکی و شیمیایی تفاوتی دیده نشد.
واژه‌های کلیدی: چای، عصاره آبی، خاکستر
متن کامل [PDF 482 kb]   (1512 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/2/20 | پذیرش: 1392/6/27 | انتشار: 1392/6/27
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


اکبری مرتضی، کوهیان کیوان، قاسمی امید، دولتیاری علیرضا، اردستانی مجید. بررسی مقادیر فاکتور های شیمیایی و فیزیکی چای های ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی اداره بهداشت ودرمان نزاجا درسال 1390. پرستار و پزشک در رزم. 1391;

URL: http://npwjm.ajaums.ac.ir/article-1-32-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 0 - برگشت به فهرست نسخه ها
پرستار و پزشک در رزم Nurse and Physician Within War
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645